کلروفرم گلچای -Chloroform – Golchai

کلروفرم گلچای -Chloroform – Golchai32655

برای قیمت تماس بگیرید

ویژگی های کلیدی محصول

  • یک عدد بطری شیشه ای 18 میلی لیتری
  • محلول کلروفرم خالص
  • حلال گوتا پرکا و وارنیش
  • پایدار شده
  • ساخت کشور : ایران

آخرین بروزرسانی : ۱۴ فروردین, ۱۴۰۳

بررسی اجمالی محصول

کلروفرم چیست؟

کلروفرم ترکیبی با فرمول شیمیایی CHCl3 از جمله حلال های آلی به شمار می آید. کلروفرم مایعی حجیم، بی رنگ و دارای بویی شیرین و غیر قابل اشتعال است. کلروفرم یکی از چهار کلرومتان ها و تری هالومتان ها به شمار می رود .

کلروفرم در دندانپزشکی:

این ماده امروزه می‌تواند به طور قانونی به عنوان بی‌ حس کننده موضعی و حلال در دندانپزشکی به خصوص در پروسه ‌های ریشه‌ ی دندان یا روت کانال root canal مورد استفاده قرار گیرد.

کلروفرم گلچای یک ضد عفونی کننده فعال برای درمان کانال های ریشه آلوده و عفونت های پری اپیکال است.

خارج کردن کامل گوتاپرکا در درمان مجدد کانال ریشه، عامل تأثیرگذاری در موفقیت درمان مجدد کانال‌ریشه است.خارج‌کردن کامل گوتاپرکا نباید دندان را درمعرض حوادث غیر‌مترقبه‌ای قرارداده و باعث شکست درمان شود. کانال‌ها باید طوری عاری‌از گوتاپرکا شده‌باشند که شستشودهنده بتواند سیستم کانال‌ریشه را به‌طور بیومکانیکی تمیز نماید. توصیه‌شده که گوتاپرکا درناحیه‌ی دوسوم تاجی ریشه در‌حد مقدور بدون کمک حلال و به کمک حلال در یک سوم اپیکال ریشه خارج‌شود. در‌اینجا، اصطلاح حلال معادل کلروفرم به‌کار می‌رود.

گوتاپرکای ناحیه‌ی یک سوم کورونال و میانی باید با حداقل حلال و تا‌حد‌ممکن به‌صورت خشک‌خارج شود.کلروفرم حلال مناسبی در‌طی سال‌ها برای حل گوتاپرکا بوده و در‌مقایسه، بهتر از سایر حلال‌ها عمل می‌کند. درمعرض کلروفرم قرار‌گرفتن طی درمان کانال‌ریشه، در‌حد بسیار پاییـن‌تـر از استانـداردهای (Occupational Safety and Health Administration (OSHA است. هیچ روشی تاکنون برای حذف کامل دبری گوتاپرکا از کانال‌ریشه موفق نبوده. کلروفرم در ابتدا در ناحیه‌ی یک سوم اپیکال و در کانال‌های دارای انحنا  به‌کار می‌رود.

نقد و بررسی : کلروفرم گلچای -Chloroform – Golchai

هرگز کانال‌ها با کلروفرم شستشو نشود :

برای اطمینان از خروج کامل گوتا‌پرکا از کانال‌ها می‌توان رادیوگرافی تهیه نمود. مراحل فوق زمان‌بَر بوده و نیاز به صبر و حوصله حین کار دارد.

هنگام اطمینان از خروج گوتا‌پرکا از کانال، اعمال طبیعی شکل‌دهی و آماده‌سازی کانال‌ریشه را می‌توان انجام داد. لایه‌ی اسمیر را توسط EDTA می‌توان برداشت تا دهانه‌ی توبول‌های عاجی بعد‌از آماده‌سازی کانال‌ریشه باز شود و بهترین تماس بین سیلر، گوتا‌پرکا و دیواره‌ی کانال ایجاد شود.

در بسیاری از شکست‌های درمان کانال‌ریشه، ناحیه‌ی آپیکال آماده نشده؛ لذا به‌دنبال حذف گوتاپرکا شاید نیاز به آماده‌سازی ناحیه‌‌ی دست‌نخورده‌ی آپیکال ریشه باشد (مطابق شکل‌). مسلماً پیش‌آگهی چنین موردی بهتر از مواردی است که ناحیه‌ی آپیکال دچار جابه‌جایی آپیکال شده.

راهنمای نهایی درمان مجدد کانال‌ریشه :

ـ خروج گوتا‌پرکای یک سوم تاجی و میانی ریشه به‌ویژه در بخش مستقیم کانال با وسایل روتاری، K3 shaper، منابع حرارتی.

ـ خروج گوتا‌پرکا در یک‌سوم آپیکال با ترکیب وسایل دستی، قرار‌دادن کلروفرم و جذب توسط کن کاغذی انجام شود.توجه شود گوتا‌پرکای نرم‌شده یا کلروفرم به نسوج پری‌آپیکال فشرده نشود.

ـ تا حد امکان خروج گوتا‌پرکای به‌صورت خشک و بدون کاربرد کلروفرم انجام شود.کاربرد کلروفرم در کانال‌های باریک انحنا‌دار و انواعی که به‌خوبی گشاد‌نشده، به‌ویژه در نواحی‌یک‌سوم آپیکال لازم است.

ـ کلروفرم در‌حال‌حاضر حلال انتخابی گوتا‌پرکا است.